Hogescholen

Kennis opbouwen en kennis delen

TIAB  doceert al jarenlang aan diverse Hogescholen en geeft in company masteropleidingen.

TIAB.NL heeft landelijk een unieke en onafhankelijke positie om de beschikbare kennis van Built Environment toegankelijk te maken voor studenten, bedrijfsleven en overheid. Onderzoek, testen, opleidingen en duurzaamheid zijn zeer nauw met elkaar verbonden.

TIAB.NL  doceert al jarenlang aan diverse Hogescholen en geeft in company masteropleidingen.

TIAB.NL heeft landelijk een unieke en onafhankelijke positie om de beschikbare kennis van Built Environment toegankelijk te maken voor studenten, bedrijfsleven en overheid. Onderzoek, testen, opleidingen en duurzaamheid zijn zeer nauw met elkaar verbonden.

Uitgangspunt van de studie is het totale bouwproces, met de uitvoering als brandpunt. Aan de hand van de praktijk wordt de theorie verklaard en toegelicht. Daardoor wordt optimaal gebruik gemaakt van de kennis en beroepservaring van de student.

Het onderwijs is gebaseerd op het ontwikkelen van beroepscompetenties op hbo- 5 niveau.

Door optimaal gebruik te maken van de nieuwste studeer- en leermethoden, met o.a. e-learning, een internetplatform en peer-assessment.

De werkomgeving van de student wordt intensief bij de studie betrokken en dient een sterke didactische bijdrage te leveren. Alle docenten komen uit de beroepspraktijk en hier geldt dus meer dan waar ook; voor professionals, door professionals.

De kern van het docententeam wordt gevormd door mensen uit het bedrijfsleven. TIAB.NL werkt onder andere direct samen met hoge scholen inzake Docentschap Installatietechniek.

Niemand wil stilstaan, u en uw medewerkers willen kennis vergaren en verder denken. Investeren in kennis en kunde - samen met uw collega's, team of organisatie - loont.


Waar andere opleidingen niet aansluiten of te lang duren, maken wij voor u een passende maatwerkoplossing. Op basis van een oriënterend gesprek kunnen wij u en uw medewerkers een leertraject in de vorm van een krachtige masterclass aanbieden die exact is afgestemd op uw organisatie.
 

Neem contact met ons op voor al uw vragen! Tot ziens bij TIAB.NL opleidingen.

TIAB bv verzorgt al tientallen jaren masteropleidingen zoals:

Meldt u nu aan voor een cursus!