Hogescholen


Kennis opbouwen en kennis delen

TIAB bv doceert al jarenlang aan diverse Hogescholen en geeft in company masteropleidingen.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Het HAN Instituut Built Environment heeft landelijk een unieke en onafhankelijke positie om de beschikbare kennis van Built Environment toegankelijk te maken voor studenten, bedrijfsleven en overheid. Onderzoek, testen, opleidingen en duurzaamheid zijn zeer nauw met elkaar verbonden.


Neem contact met ons op voor al uw vragen! Tot ziens bij HAN Built Environment, een 4-sterren duurzaam onderwijs. Hobéon 4-sterrenkeurmerk © HAN

Uitgangspunt van de studie Bouwplaats Management Uitvoering (BMU) is het totale bouwproces, met de bouwuitvoering als brandpunt. Aan de hand van de praktijk wordt de theorie verklaard en toegelicht. Daardoor wordt optimaal gebruik gemaakt van de kennis en beroepservaring van de student.


Het onderwijs is gebaseerd op het ontwikkelen van beroepscompetenties op hbo-niveau. Door optimaal gebruik te maken van de nieuwste studeer- en leermethoden, met o.a. e-learning, een internetplatform en peer-assessment, kan een relatief korte studieperiode worden bereikt van circa 2,5 tot 3 jaar.
 
De werkomgeving van de student wordt intensief bij de studie betrokken en dient een sterke didactische bijdrage te leveren. Alle docenten komen uit de beroepspraktijk en hier geldt dus meer dan waar ook; voor professionals, door professionals. 


De kern van het docententeam wordt gevormd door mensen uit het bedrijfsleven. TIAB bv werkt onder andere direct samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen inzake Docentschap Installatietechniek.


TIAB Masteropleidingen
Niemand wil stilstaan, u en uw medewerkers willen kennis vergaren en verder denken. Investeren in kennis en kunde - samen met uw collega’s, team of organisatie - loont.


Waar andere opleidingen niet aansluiten of te lang duren, maken wij voor u een passende maatwerkoplossing. Op basis van een oriënterend gesprek kunnen wij u en uw medewerkers een leertraject in de vorm van een krachtige masterclass aanbieden die exact is afgestemd op uw organisatie(wensen).


TIAB bv verzorgt al tientallen jaren masteropleidingen zoals:

Meldt u nu aan voor een cursus!