Overheid

Vooruitstrevend, toekomstgericht ondernemen
Een vitale(re) samenleving, dat is waar TIAB samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (rvo.nl) een bijdrage levert door duurzaamheid en innovatie te bevorderen.

Het is van groot belang dat welvaart en welzijn in evenwicht zijn voor deze en volgende generaties en dat bereiken we door grenzen te verleggen met ideeën, kennis en producten.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunt ons bij initiatieven die duurzaamheid stimuleren. Gezamenlijk slaan we een brug tussen rijksoverheid en bedrijven. Uw organisatie kan daarvan profiteren, bijvoorbeeld door subsidies voor energiebesparende maatregelen, milieuzorg of nieuwe, risicovolle technologie.

TIAB ondersteunt met:

  • Advies
  • Netwerk
  • Informatie
  • Subsidieadvies

Advies
Een bedrijf wil onafhankelijk advies over energiebesparingsplannen? Een lokale overheidsinstantie zoekt ondersteuning bij het uitvoeren van klimaatbeleid? Overheid en ondernemer willen begeleiding bij het uitwerken van een convenant? In alle gevallen is TIAB is uw aanspreekpunt.

Netwerk
Zoekt u hulp bij het vinden van partners voor samenwerking? TIAB beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten. Mensen met verstand van zaken die hun kennis met u willen delen. Wij koppelen kennis en kunde en zijn (inter)nationaal thuis in theorie en praktijk. TIAB bemiddelt graag, neem daarom gerust contact met ons op.

Informatie
TIAB vergaart en bundelt kennis uit allerlei sectoren over innovatie, energie, milieu en leefomgeving. Deze kennis maken we voor iedereen toegankelijk. Juist om de toepassing van innovatieve, milieuvriendelijke technieken aan te moedigen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Subsidie-advies
U bent geïnteresseerd in energiebesparing of milieubewust werken en wil verkennen of er neem dan contact met ons op,?want wij helpen u met fiscale, subsidie- en kredietregelingen op het gebied van technologie, energie, milieu, export en internationale samenwerking.