Hogescholen


TIAB bv doceert al jarenlang aan diverse Hogescholen zoals:

Het HAN Instituut Built Environment. Deze heeft landelijk een unieke en onafhankelijke positie om de beschikbare kennis van Built Environment toegankelijk te maken voor studenten, bedrijfsleven en overheid. Onderzoek, testen en opleidingen en duurzaamheid zijn zeer nauw met elkaar verbonden.

Neem contact met ons op voor al uw vragen! Tot ziens bij HAN Built Environment, een 4 sterren duurzaam onderwijs. Hobéon 4-sterrenkeurmerk © HAN

Uitgangspunt van de studie Bouwplaats management uitvoering (BMU) is het totale bouwproces, met de bouwuitvoering als brandpunt. Aan de hand van de praktijk wordt de theorie verklaard en toegelicht. Daardoor wordt optimaal gebruik gemaakt van de kennis en beroepservaring van de student.

Het onderwijs is gebaseerd op het ontwikkelen van
beroepscompetenties op HBO niveau. Door optimaal gebruik te maken van de nieuwste studeer- en leermethoden, met o.a. e-learning, een internetplatform en peer-assessement, kan een relatief korte studieperiode worden bereikt, namelijk 2,5 tot 3 jaar.
 
De werkomgeving van de student wordt intens bij de studie betrokken en dient een sterke didactische bijdrage te leveren.


Alle docenten komen uit de beroepspraktijk en opereren onder de noemer: voor professionals - door professionals.
 
De kern van het hoogwaardige docententeam wordt gevormd door mensen uit het bedrijfsleven. 

TIAB bv werkt oa direct samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen inzake Docentschap Installatietechniek.
 
Meldt u nu aan voor een cursus!
 
Meer Tiab Opleidingen:

  • Installatietechniek voor bouwkundigen
  • EPC woningen miv 1-1-2015 verlaagt naar 0,4 en nu?
  • Bouwkunde voor niet bouwkundigen
  • De Nen 3140 hoe mee om te gaan